Voip onderhoud

Telefooncentrales worden steeds geavanceerder. Dat is natuurlijk mooi, maar wie zorgt ervoor dat het vlekkeloos blijft functioneren?

Ook telefooncentrales hebben onderhoud nodig. Tevens dienen mutaties in uw bedrijf verwerkt te worden: er komen werknemers bij, er gaan mensen weg… Wij zorgen voor deze updates, regelen de toestellen en de bekabeling, veranderen aansluitingen enzovoort. En u? U blijft zorgeloos bellen…

 

Onze diensten – hoofdcategorieën

Wifi-metingen

Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij wifi-metingen uitgevoerd. Bij een wifimeting meten wij de sterkte van het wifisignaal binnen een gebouw of op een locatie. Hiervoor hebben wij geavanceerde apparatuur tot onze beschikking (van het merk Unify).

Zonder een on-site WiFi meting, blijft de dekking en capaciteit van het draadloos netwerk een inschatting. Door trends als BYOD (Bring Your Own Device) zijn er veel smartphones, tablets en laptops waarvoor de nodige netwerkcapaciteit verstrekt moet worden.

U krijgt van ons een uitgebreide rapportage op de plattegrond van uw gebouw, rekening houdend met dekking en capaciteit.

Wilt u een wifimeting door ons uit laten voeren, neem dan contact met ons op!